OPTiMUS afterschool este un loc unde copilul meu vine cu mare placere, unde pe langa ajutorul primit la teme invata o multime de lucruri noi, jocuri educative. Ca mama, sunt foarte multumita de alegerea facuta.

Apetroaie Andreea

Ceea ce noi apreciem cel mai mult la OPTiMUS este faptul ca avem incredere. Increderea vine de la asigurarea responsabilitatii si calitatea umana si pedagogica excelente din partea personalului. Fetita noastra merge cu mare placere la OPTiMUS, pentru ea, colegii sunt apropiati, programul este variat si potrivit varstei (jocuri, exerciti suplimentare unde este neboie, experimente.) Suntem foarte multumiti de toate serviciile oferite de OPTiMUS.

Ciobotea Monica

Drumul lui Matei, in cadrul programului afterschool OPTiMUS a inceput cu o perioada de proba. La sfarsitul acesteia am luat decizia sa continuam acest program pentru ca feed-back-ul primit din partea fiului nostru a fost unul pozitiv (ne spune mereu sa nu venim sa il luam mai devreme de ultimul minut al programului de after, caci are multe lucruri frumoase de invatat si descoperit prin jocurile si experimentele pe care le fac). Despre programul, activitatile, calitatea si profesionalismul cadrului didactic nu am decat cuvinte de lauda. Iar rezultatele scolare ale fiului nostru vorbesc de la sine. Matei este foarte fericit si incantat sa faca partea din aceasta “mica” comunitate, iar noi suntem multumiti de alegerea facuta.

Dobre Bianca

Sunt multumita si de reprezentantii OPTiMUS, de instructorii care se ocupa de copii. Iar conditiile in care isi desfasoara activitatea sunt foarte bune. Recomand cu mare drag oricarui parinte acest afterschool.

Cucu Laura Noemi