PROGRAMA ACTIVITATI

Credem ca nu sunt necesare costuri suplimentare pentru a face activitati extra eficiente si atragatoare pentru copii.
Chiar daca optati sau nu pentru programul Ludikum, pentru cursurile de germana sau de engleza , noi propunem tematicile de mai jos. Ele sunt programate pe zile, pentru intervalul 15.30-17.00, iar planificarea pentru intregul semestru cu activitatile specifice, o primiti la inscriere.

LUNI – Ziua manutelor iscusite

In aceasta zi copiii isi dezvolta abilitatile artistice/creative/ de indemanare la quilling, origami, tehnica servetelului, tehnica decupajului, dactilopictura

MARTI – Ludikum

Copilul tau va intra intr-un program unic in Brasov, impartit in 7 module si adresat copiilor intre 4-9 ani. Copiii isi vor dezvolta gandirea strategica, gestionarea de resurse, gandire logica, orientare spatiala etc. Toate prin intermediul unor jocuri speciale si a transferului cunostintelor in practica.

MIERCURI – Coltul de lectura

In coltul de lectura se afla biblioteca noastra unde copiii asezati comod vor asculta povestile. Inainte de lectura, vor fi activitati pentru a-i atrage in universul povestii, iar dupa lectura, vor fi activitati de internalizare a sensului si invatamintelor povestii

JOI – Ziua LEGO

“Da-i unui copil o imagine Lego si o va face sau va adormi incercand”:) Se pare ca Lego pune intr-un mod foarte eficient si placut imaginatia, tenacitatea, tehnicitatea si colaborarea copiilor la joaca. Baietii vor face probabil un camion, iar fetele vor face probabil o bucatarie utilata. Sau invers:)

VINERI – Vizionare placuta

In definitiv este secolul 21. Si este varsta la care animatia este poate cea mai importanta parte de divertisment a copilului. Cum ajutam pe copii sa isi selecteze desenele animate astfel incat sa nu aiba cosmaruri cu roboti care doresc extinctia rasei umane sau monstri indopati cu mutagen? Cum exploatam desenele animate in sens constructiv a la Caillou? Asadar, sa fie animatie de calitate!